Beskrivelse af tilbuddets beliggenhed, og fysiske rammer

​Herunder værelses typer og beskrivelse af værelsernes indretning:

​Fælles:

Dalgaarden er beliggende i Vesthimmerlands kommune ved landsbyen Fandrup i landlige omgivelser, tæt på skov og strand. Ejendommen Grønnerupvej 21 er et nedlagt landbrug, beliggende 3,5 km. fra Farsø bymidte. Ejendommen omfatter et moderniseret stuehus, stor have samt udbygninger og udendørs arealer, der anvendes til dagbeskæftigelse og fritidsbrug. Dalgaarden ligger i nærheden af Limfjorden og Uhrehøje skovplantage. I handelsbyen Farsø er der bl.a. indkøbscenter, multihal og svømmehal.

Botilbud:

Dalgaardens stuehus er ny moderniseret og er på 480 m2. Stuehuset er indrettet med køkkenalrum, for- og baggang, fælles vaske/tørre rum, to stuer, hobbyrum, gæsteværelse, toilet, bad og kontor. Fællesarealet er på i alt ca. 210 m2. 

Resten af huset er indrettet med lejligheder, hvis størrelse er mellem 34-44 m2. De er alle indrettet med stue, soveværelse, tekøkken samt eget toilet og bad. Alle lejligheder har adgang til privat altan eller terrasse.

​Dagbeskæftigelse:

Dagbeskæftigelsens fysiske rammer er bygget op i og omkring Dalgaardens længer og udhuse, som er i alt på omkring 2000 m2. Dagbeskæftigelsen er indrettet med godkendt køkken, kantine og fællesrum, inc. toilet, bad og kontor. Derudover er der indrettet forskellige værksteder, hvor der bl.a. kan arbejdes med træ, metal, cykler, reparationer af diverse, kreative aktiviteter, husflid m.m. Vi har også vores egen mini-hal, der fungerer både til sportsaktiviteter og som festlokale. Herudover kan nævnes omklædning til mænd og kvinder samt pauserum, ”cykel-stald”, drivhus og dyrestald med bokse og foderopbevaring. I laden er der plads til brændekløvning og til vores maskiner, så som traktor, brændekløvere, havetraktorer, græsslåmaskiner, havefræsere mm.

Handicaptilgængelighed

Dalgaardens handicaptilgængelighed: I Dalgaardens stuelejligheder, samt i fællesområdet er der god handicap tilgængelighed. Der er brede døre, let at komme rundt og god plads på toiletterne.

I Dagbeskæftigelsen ligger alle aktiviteterne ved jorden og der er plads til at komme rund med en kørestol.

​​Juridisk grundlag​

Midlertidigt botilbud til voksne § 107

Længerevarende botilbud til voksne § 108

Aktivitets- og samværstilbud efter Serviceloven §104​

Ungdomsuddannelse for unge med særlige behov - STU

Om Fonden Dalgaarden

S/I Fonden Dalgaarden

Dalgaarden er et botilbud/hjem for syv voksne borgere, med tilhørende dagbeskæftigelse og STU for 15 voksne borgere.

CVR: ​40576029

Hurtig navigation

​›​​ Forside

​›​ Værdigrundlag

​›​ Metoder

​›​ Fysiske rammer

​›​ Faglige målsætninger

​​​› Botilbuddet

​› Dagbeskæftigelsen

​›​ Kontakt

Kontakt os

S/I Fonden Dalgaarden

Grønnerupvej 21, 9640 Farsø

Find vej med Google Maps

Send os en e-mail eller ring på 98 63 87 96