Aktiviteter for dagbeskæftigelsen

I dagbeskæftigelsen starter vi dagen med fælles motion, vi cykler eller går en tur og er vejret rigtig dårlig har vi vores egen mini-hal, hvor vi kan spille håndbold, volleyball eller måske hockey. Efter formiddagspausen går vi i mindre arbejdshold, som overordnet har forskellige ansvarsområder, det kan eksempelvis være; dyr, køkken, værksted, køkkenhave, brænde etc. Vi spiser middagsmad sammen i kantinen, hvor et køkkenhold står for den daglige madlavning. 

En fast opgave for arbejdsholdene er vedligeholdelse af bygninger og udenoms arealer på Dalgaarden. Denne opgave samarbejder vi med sammen med botilbuddet om, da vi begge benytter og høster glæden af de flotte omgivelser. Dagbeskæftigelsen har mange gode arbejdsprojekter i årets løb i at vedligeholde de fælles rammer på Dalgaarden. Hver fredag svømmer vi i Farsø svømmehal sammen med et andet bosted fra Louns. Dette giver god motion og velvære samt en god lejlighed til at hilse på vennerne.


​I vinterhalvåret tilbyder vi lidt flere indendørsaktiviteter ex kreative sysler, yogahold, musik eller lignende.

Her vælger borgeren selv de aktiviteter de har lyst til. Vi tilbyder også forskellige former for pauser, ex en ekstra ro-skabende gåtur, pause i massagestol eller en middagslur i stillerummet eller lign.

​Vi arrangerer også små ture, det kan være fisketure, naturekspeditioner, virksomhedsbesøg, skraldeskole, kanotur eller hvad brugerne har af ønsker og fast en gang om året har vi en 4 dages hyttetur.

Vi inviterer til åbent hus eller pårørendedag et par gange om året, hvor forældre, søskende eller anden familie kommer og er med til at prøve, hvordan en arbejdsdag foregår.

​​Juridisk grundlag​

Midlertidigt botilbud til voksne § 107

Længerevarende botilbud til voksne § 108

Aktivitets- og samværstilbud efter Serviceloven §104​

Om Fonden Dalgaarden

S/I Fonden Dalgaarden

Dalgaarden er et botilbud/hjem for syv voksne borgere, med tilhørende dagbeskæftigelse for 15 voksne borgere.

CVR: ​40576029

Hurtig navigation

​›​​ Forside

​›​ Værdigrundlag

​›​ Metoder

​›​ Fysiske rammer

​›​ Faglige målsætninger

​​​› Botilbuddet

​› Dagbeskæftigelsen

​›​ Kontakt

Kontakt os

S/I Fonden Dalgaarden

Grønnerupvej 21, 9640 Farsø

Find vej med Google Maps

Send os en e-mail eller ring på 98 63 87 96.