Beskrivelse af de fælles aktiviteter beboerne tilbydes:​

Dalgaarden er et sted, hvor beboernes indbyrdes sociale liv og fællesskabet vægtes højt. Vi bestræber os på at tilbyde og muliggøre så mange ønskede aktiviteter som muligt, både for den enkelte beboer og for fællesskabet.

Vi tilbyder et liv på landet, med gode og spændende aktiviteter. Vi har en stor have med mulighed for at nyde kaffe på terrassen eller i skyggen af træerne på plænen, hygge ved bålet, dyrkning af egen have, blomster plukning, høst af grøntsager, solbadning, grillmad, græsslåning, evt. på havetraktor, spille spil, m.m. kun fantasien sætter grænser.

Vi har værksteder hvor mange forskellige ting kan fremstilles eller repareres.

Vi har geder, guldfisk i søen, fugle i voiler, kaniner og høns, her er lidt for en hver smag og alle har mulighed for at være aktiv på det niveau, der måtte ønskes. Vi bor tæt på skov og strand, så der er gode muligheder for udflugter, skovture, gåture, cykelture samt en sejltur i kano eller jolle på fjorden.​

I rækken af traditionsrige fællesaktiviteter på Dalgaarden kommer ”Kultur der dur” ind i billedet. ”Kultur der dur” er et samarbejde mellem flere forskellige institutioner og bofællesskaber i hele Nordjylland, der året igennem har til formål at skabe gode rammer for fællesskab og sjove oplevelser ved hver især at lave forskellige arrangementer. Vi deltager gerne heri og oplever glæde ved de kendte arrangementer, hvor det er muligt at møde gamle samt nye venner og ligestillede.

​Dalgaardens indslag i dette fællesskab er cykelløbet Dalgaarden rundt, som vi i samarbejde med Bofællesskabet Huset fra Farsø, hvert år i starten af august arrangerer. Her samler vi omkring 200 cyklister til en dag på cykel og højt humør, og med efterfølgende middag og fest.

Sølund musikfestival er også et arrangement, som vi sammen tager af sted til, her høres der masser af musik, der danses og synges og vi nyder alle campinglivet et par dage i Skanderborg.

​​Juridisk grundlag​

Midlertidigt botilbud til voksne § 107

Længerevarende botilbud til voksne § 108

Aktivitets- og samværstilbud efter Serviceloven §104​

Ungdomsuddannelse for unge med særlige behov - STU

Om Fonden Dalgaarden

S/I Fonden Dalgaarden

Dalgaarden er et botilbud/hjem for syv voksne borgere, med tilhørende dagbeskæftigelse og STU for 15 voksne borgere.

CVR: ​40576029

Hurtig navigation

​›​​ Forside

​›​ Værdigrundlag

​›​ Metoder

​›​ Fysiske rammer

​›​ Faglige målsætninger

​​​› Botilbuddet

​› Dagbeskæftigelsen

​›​ Kontakt

Kontakt os

S/I Fonden Dalgaarden

Grønnerupvej 21, 9640 Farsø

Find vej med Google Maps

Send os en e-mail eller ring på 98 63 87 96